Sportovní turnaje

na ČZU

NOHEJBALOVÝ

TURNAJ

Každý rok pořádáme náš nohejbalový turnaj, který je otevřen nejen studentům ČZU, ale i široké veřejnosti. Stačí jen složit tým v počtu 3 osob, vymyslet název týmu a poté už jen dorazit ve stanovený čas do sportovní haly vedle fotbalového hřiště v univerzitním kampusu ČZU. Na místě je k dispozici i malé občerstvení v podobě nealkoholických i alkoholických nápojů a malé svačiny.

DODGEBALL

Znáš filmy Vybíjená s chlapci z partičky nebo Vybíjená s Benem Stillerem?Zní to jako fakt zábava že? Proto jsme se rozhodli uspořádat takovýto turnaj i pro vás. Stačí složit tým ve 3 hráčích a „trefovaná“ může začít. Opět je na místě lehké občerstvení v podobě nealkoholických a alkoholických nápojů a lehká svačina.

BEACH VOLEJBALOVÝ

TURNAJ

V letním semestru pro vás pořádáme venkovní beach volejbalový turnaj. Hraje se v počtu 3v3 na beach volejbalovém hřišti vedle sportovní haly ČZU  a vedle tenisových kurtů v univerzitním kampuse ČZU. Na místě je k dispozici malé občerstvení a venkovní grill, na kterém si můžete ogrilovat buď něco svého, nebo si lze zakoupit něco u nás.